Tænker du også karate?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har dit barn eller du tænkt karate i snakken om sport? Så er du i den grad på rette vej!

I Rønne Karate klub gør vi os stor umage i, at tage godt imod enhver som ønsker at starte til karate. Vi har instruktører med adskillige års erfaring til at overvære undervisningen og adskillige dygtige hjælpere.

Ønsker du at starte kan du komme ned og få prøvetimer i januar, april og september.
Kan du ikke vente? Så kontakt Morten Tue som er instruktør for miniputterne og børneholdet og hør om der er mulighed for at komme og prøve kræfter med karate.

Lidt om karate

I Rønne karate træner vi det som vil blive betegnet som traditionel karate.
Karate indeholder tre discipliner; kumite (kamp), kata (stiløvelser) og kihon (grundteknik). Disse discipliner er noget som bliver trænet på daglig basis - hvor kamp er begrænset til 'kontrolleret kamp' for børn og unge indtil vi kan garantere de ikke gør skade på andre eller sig selv.

Rønne Shotokan Karate Do Kai har altid været en åben og indbydende forening og vi ser bekendtskaber og venskaber blive skabt overalt i vores forening.

  • En typisk misforståelse om karate er, at det er der man bare slås. Det er uden tvivl ikke tilfældet! Vi gør os stor umage i, at undervise alle i, at vi ikke bare vil slås men blot være i stand til at forsvare os selv - skulle det mod forventning blive nødvendigt.
  • Det styrker psyke såvel som fysik
  • Det har vist sig at hjælpe på koncentrationen - især for unge som går i skole er dette tydeligt
  • Vi er erfarne og åbne for alle mennesker. Vi har set bemærkelsesværdige udvikling hos personer som har særlige udfordringer i hverdagen

Miniputter: 5-7år
Børneholdet: 8-12år
Unge og voksne: 13+år

Træningstider
Instruktører
Kontigent og indmeldelse

Morten Tue Pedersen
Tlf: +45 31705708
Mail: mortentue70@gmail.com